Відома українська співачка та молода матуся MamaRika привітала свого коханого Сергія Середу з Днем народження. Цьогоріч гумористу виповнилося 32 роки.

Зворушливе привітання для чоловіка MamaRika залишила на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 440 тисяч осіб.

У день народження Сергія Середи MamaRika поділилася зворушливим фото, де її коханий позує з їхнім маленьким синочком. Зірка зізналася, що це фото якнайкраще характеризує його та його ставлення до маленького сина.

Фото зі сторінки MamaRika

MamaRika подякувала йому за те, що він завжди поруч і у будь-якій ситуації родину ставить на перше місце.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

"Це фото характеризує тебе якнайкраще, адже те, як сильно ти любиш нашого сина, важко описати словами - це треба відчувати і бачити🤍. Сім’я для тебе завжди на першому місці, і я кожен день думаю, що таки зробила щось правильно в тому житті, раз поруч є ТИ… З Бьоздеєм, мій коханий", - зазначила MamaRika.

Нагадаємо, напівгола MamaRika похизувалася фігурою після пологів: рук не вистачило, щоб прикритися. MamaRika похизувалася фігурою після вагітності й пологів, роздягнувшись догола

Також Знай писав, MamaRika пригадала свого "потяганого життям" друга з дитинства, тепер з такими не водиться: "Дуже стрьомний". Співачка MamaRika пригадала дитинство та свого першого "друга"

Раніше Знай повідомляв, MamaRika розповіла що "посипалася" після пологів, у цьому непросто зізнатися: "Полетіли зуби". MamaRika зізналася про погіршення здоров'я після тяжких пологів. Виявилося, що зараз у її організмі нестача кальцію, через що страждають зуби