Старша донька відомої української співачки Олі Полякової вирішила піти стопами своєї мами та вже почала активно набирати популярність. Дівчина вже створила власний музичний гурт, який дає концерти.

До того ж Маша Полякова є активною користувачкою соцмереж, де часто ділиться зі своїми шанувальниками новими фото, відео, подробицями з особистого та творчого життя або ж думками стосовно тої, чи іншої теми. Цього разу Маша Полякова вирішила поділитися новим відео для ТікТок.

Маша Полякова, скріншот

Маша Полякова сиділа в кафе та випадково помітила столичну знаменитість. Дівчина вирішила не втрачати можливість та записати його на відео. Зазначимо, що цього хлопця в мережі вже встигли прозвати "людина-успіх", адже одного разу його сфотографували, коли в нього у руках було одразу п'ять айфонів.

Маша Полякова, скріншот

"Думаю люди з Києва зрозуміють, хто у мене на задньому плані", - так Маша Полякова підписала опубліковане відео.

Шанувальники Маші Полякової одразу ж впізнали цього хлопця, тому прийнялися залишати свої коментарі.

"Ой чел у якого 5 айфонів 😂", "Ооо найбагатша людина Києва😎🤘", "Не з Києва, але теж його знаю😂", "Чел який живе зі мною в одному будинку", "Людина Айфон😅", "О, Саня", "Айфони дааа пам'ятаю цього штриха", "Той самий бізнесмен 🕴",- зазначили вони.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Маша Полякова розповіла, як приховує від мами Олі "розгульне" життя: розмова коротка - в блок і до побачення. Донька Олі Полякової поділилася подробицями свого життя

Також Знай писав, юна донька Олі Полякової Маша змусила шанувальників злякатися - вся в ланцюгах: "Ну і ляжки, худнути не пробувала?"

Раніше Знай повідомляв, Маша Полякова поскаржилася, що мама не дозволяє їй відвертих знімків у купальнику: "Видали, забагато тіла"