Багато наших читачів знають, що нещодавно з'явилася сумна статистика про те, скільки українців назавжди виїхали з країни в пошуках кращого життя - статистика йде за сотні тисяч людських доль. Однак є й інша сторона медалі - громадянин Нігерії дуже сильно хоче потрапити до України.

Чоловік пропонував українським прикордонникам в одеському литовиші навіть хабар у розмірі 300 американських доларів, щоб все таки отримати бажаний пропуск в Україну.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Державної прикордонної служби України.

Нігерієць хотів потрапити в Україну за $ 300, фото: ДПСУ

Повідомляється, що іноземець прибув у середу, 22 грудня, в Одесу літаком зі Стамбула. Громадянин Нігерії наполягав, що приїхав "поглиблено вивчати українську мову" в одному з вишів Одеси. Втім, не міг довести мету свого візиту документально, тому отримав відмову.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Отримавши відмову, "студент" спробував запропонувати прикордонникам 300 доларів за пропуск. Іноземця повернули зворотним рейсом. У прес-службі ДПС додали, що цей іноземець вже вдруге намагається потрапити до України тільки за цей грудень.

Раніше повідомляли, сидів і тремтів від холоду під дощем: харківський "Хатіко" змусив серця українців розтанути - господар покинув на самоті.

Як повідомляв Знай.uа, далеко від дому та сім'ї: у 2021 році рекордна кількість українців назавжди покинули батьківщину.

Знай.uа писав, невже нас скоро залишиться ще менше? Скільки українців обрали життя заробітчан у Польщі чи Чехії і не хочуть назад.