За тиждень українці, як і весь світ, будуть в полоні у Нового 2022 року. А поки що кожен будує плани на те, як пройде ця магічна ніч.

Хтось чекає на Діда Мороза з подарунками, хтось відправляється в теплі краї, а хтось усамітниться з другою половинкою. Що ж на рахунок українських зірок? Так, у них теж є свої побажання до Нового року.

Астропсихолог Марія Онищенко радить провести святкування, наприклад, в замку, вишуканому готелі, в бальному залі, в театрі або якомусь палаці. Але більшість українських артистів зізнаються, що святкуватимуть або на роботі, або в колі рідних.

Зірковий детектив шоу "МАСКА" Оля Полякова, наприклад, поїде працювати в Буковель, її дочка-Маша зібралася з друзями гуляти по Львову. Віктор Павлик і Наталія Холоденко зустрінуть свято в колі рідних.

Оля Полякова, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Травесті діва Монро любить зустрічати Новий рік наодинці з собою. Але обов'язково оригінально.

"Минулу новорічну ніч я зустрічала у Сватовому. Одні. А в цьому році я вирішила піти в кіно одна. Я хочу піти на сеанс десь о 23:00 і вийти вже в Новий Рік",- поділилася з журналістами каналу "Україна" Монро.

Діва Монро, фото: Instagram

Астропсихолог порадила підготувати до святкування і відповідний гардероб з сріблястими відтінками синього, блакитного, фіолетового. Цього року особливу увагу і успіх привертатимуть червоний і жовтий.

"Я вже роблю собі сукню у вигляді тигреня, придбала такі туфлі саме до цього кольору, і буде зачіска не дуже звична для мене така",- розповіла Ірина Білик.

Ірина Білик, фото: Instagram

Нагадавши, Катя Репяхова змушує Віктора Павлика мити її"красуню".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова всілася апетитною попкою в крісло судді "Голос країни".