У 2021 році фільму «Один вдома» виповнилося 31 рік. Кевін і його сім'я - найбажаніші гості по всьому світу напередодні Нового року і після його настання. Прийшов час розповісти, чого ви не знали про всіма улюбленої історії під назвою "Один вдома", вирішили на каналі «Дкіно».

На створення фільму сценариста Джона Кьюза наштовхнув момент в іншій його комедії, де грав маленький Макалей Калкін. Головний герой того фільму також з'являвся в стрічка "Один вдома".

Сценарист боявся, що матері глядачки не повірять в історію із забутою дитиною, і зробив сім'ю багатодітною.

На роль режисера вибрали молодого і маловідомого Кріса Коламбуса, для якого фільм став справжнім подарунком долі. Сам Кріс в дитинстві найбільше боявся саме грабіжників.

Сценарій спочатку писали під Калкіна, але на пробах на головну роль прослухали ще сотню дітей.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Кузен, який лякав Кевіна тим, що може обмочити його ліжко – рідний брат Калкіна, участі якого у фільмі домагався батько маленького актора. Тепер Кірен Калкін-більш успішний актор, ніж його старший брат. У справжньому житті у Калкіна два брати і чотири сестри.

Судячи з подій фільму, Кевін народився в 1982 році в штаті Іллінойс. Особняк з фільму реально існує, зараз його обожнюють туристи.

Маколей Калкін

Сцену із затопленим підвалом знімали в шкільному басейні, а паризький аеропорт - в Чикаго. Поліцейський відділок, внутрішня частина церкви і навіть літак бізнес-класу - в тій же школі.

Гонорар Калкіна за перший фільм - 100 тисяч доларів. За приквел-чи то 5, чи то 8 мільйонів доларів.

Батька Кевіна могли зіграти Харрісон Форд, Том Хенкс, Мел Гібсон, Сильвестр Сталлоне, Джон Траволта або Джек Нікклсон. Роль матері пророкували Сігурні Вівер, Мішель Пфайфер і Шерон Стоун.

Один з грабіжників сильно прикусив Кевіну палець під час зйомок, тому хлопчик дійсно їх боявся.

Один вдома, фото: скріншот з відео

"Мені більше подобається будинок дев'яностого року, ніж двадцятого. У дев'яностих він виглядає, якось затишніше і ламповее, чи що", "Будинок 90-х виглядає, так як ніби там живе велика сім'я. Це будинок повний спогадів, сміху, тепла, надій, любові, будинок повний дітей. А зараз будинок виглядає як для продажу: ідеальний, вилизаний, холодний - не сімейний», - пишуть глядачі в коментарях до відео.

Нагадаємо, що хлопець повторив СЦЕНИ З "Один вдома" і відібрав Лаври у справжнього Кевіна: "схожий більше, ніж сам Калкін"

Раніше повідомлялося, що фанатов "Один вдома" порадують ремейком легендарної комедії: Хто зіграє роль Кевіна замість Маколея Калкіна

Також, "злого" брата Кевіна з "Один вдома" затримала поліція - причиною стало насильство над власною дівчиною, яка ледь врятувалася.