Щоб привабити удачу і достаток, варто здійснити декілька нехитрих маніпуляцій зі своїм гаманцем. Гроші весь рік не покинуть ваш дім, якщо ви дослухаєтеся до цих порад.

На думку знавців езотерики, варто у ніч напередодні Нового року покласти до гаманця такі обереги:

Монетка

О 12 годині ночі киньте до келиха із шампанським будь-яку монетку «золотого» кольору. Випивши шампанське до дна, дістаньте монету і покладіть її у свій гаманець.

Не варто виймати її впродовж року, тоді вона стане вашим сильним талісманом для приманювання грошей.

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Показати ще

Гаманець, фото: Pixabay

Лавровий листочок

Ще з прадавніх часів лаврове листя вважалося сильним оберегом від нечистої сили, який здатен привабити в дім достаток. Просто покладіть лавровий листок до гаманця між купюрами – це ще й додасть йому приємного аромату.

Папірець із бажаннями

Бажану суму грошей треба написати на папірці, а в новорічну ніч покласти його до гаманця. Не виймайте папірець із гаманця до наступного року в жодному разі, бо відлякаєте удачу!

гаманець

Щаслива банкнота

Будь-яку купюру потрібно покласти під новорічну скатертину, а потім покласти її до гаманця. Вона «привабить» решту грошей і забезпечить вам фінансове благополуччя.

Нагадаємо, митрополит Епіфаній порадив, як правильно замолити гріхи перед Новим роком: "Нехай ліва рука не знає, що робить права". Митрополит Епіфаній розповів, як займатися благодійність, аби не розгнівити Бога.

Також Знай писав, Андре Тан дав поради українцям на Новий рік: що вдягнути, щоб принести благополуччя. Які кольори відмінно поєднуються з Новим роком. Принесуть у вашу долю щастя і гроші.

Раніше Знай писав, подарунки на замовлення, легкий стіл і гості на порозі: як не витратити всі гроші на новорічні свята.