Відома українська співачка Надя Дорофєєва вирішила розповісти про їхні стосунки з продюсером Іриною Горовою. Як вони спрацювалися спочатку, і в який момент співпраця переросло в дружбу.

Інтерв'ю було опубліковано на YouTube каналі Марії Єфросиніної, яка вирішила записати ролик з Іриною Горовою про її бізнес, і про те, як їй вдається управляти всім цим.

Також, інтерв'юер вирішила взяти коментар у Наді Дорофєєвої, яка з нею співпрацює вже більше десяти років. Марія запитала у артистки, чи боялася вона Ірину Горову, або можливо продовжує це робити донині.

"Так, я Іру дуже боялася, як тільки я переїхала до Києва. Я пам'ятаю, що коли я познайомилася з Ірою, я зрозуміла, що Боже, мені буде нелегко. Це була моя перша думка " - розповідає Надя.

Перша зустріч з жінкою сталася за лаштунками одного популярного проекту, і Ірина була там як продюсер, і вони прийшли обговорювати, те, що наді треба зняти квартиру, так як вона тільки переїхала.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Тоді продюсер була сильно незадоволена, що нерухомість дуже дорога, і ці гроші потрібно зараз буде віддати на те, щоб артистові було де жити.

"Перше знайомство мені дало зрозуміти, що Іра вміє рахувати гроші. Що Іра жорстка в питаннях. Це був відразу настрій на те, що ми тут займаємося бізнесом" - продовжила розповідь Надя Дорофєєва.

Зараз, через багато років вони справжні друзі. Дружать сім'ями, і навіть відправляються разом на відпочинок. Надя Дорофєєва зрозуміла, що всі її побоювання були марні, і все закінчилося добре.

Нагадаємо, що дружина Дантеса Дорофєєва перетворилася на Меган Фокс у пошуках дівчини з великими щоками

Раніше повідомлялося, що ігривая Надя Дорофєєва взялася за пляшку, поки Дантес не бачить

Також, Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею