Відома українська блогерка, а також фіналістка романтичного реаліті "Холостяк" Юлія Бельченко, яка відома аудиторії ще як "Зайка", стала героїнею нової публікації її відданих фанатів. Цього разу шанувальники вирішили нагадати про сильний характер Юлії і прикріпили до її фото філософську цитату.

Про це стало відомо завдяки публікації фанатського пабліку проєкту "Холостячка" в мережі Instagram.

Публикация "Холостячка", скриншот: Instagram

Автори нової публікації знайшли фразу Юлії Зайки: "Поки не навчишся цінувати те, що є – ніколи не станеш щасливий". Ну, принаймні, це виглядає так, точно невідомо чийого авторства дана цитата.

На свіжому знімку, яке прикріпили до публікації автори, можна побачити класичний наряд - костюм - білий верх і чорний низ. Багато користувачів мережі почали коментувати публікацію, а також захоплюватися фігурою і зовнішнім виглядом Юлії, залишаючи сотні лайків.

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Гороскоп на тиждень 13-19 травня для всіх знаків Зодіаку: задуми Овнів, успіх Дів та помилки Козорогів

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що колишня зірка фільмів для дорослих Адель Асанті з "Холостяка-11" виходить заміж. Адель зовсім не часто радує шанувальників будь-якими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Несподівано для всіх, Анастасія Распутіна (її справжнє ім'я) виходить заміж, про що повідомила в профілі.

Раніше повідомляли, що пов'язує Юлю "Зайку" і Рому Свечкоренко з "Холостячки"? Доля лиходійка виявилася підступною.

Як повідомляв Знай.uа, найвродливіша учасниця "Холостяка" Юлія Зайка похвалилася шикарним вбранням до року Тигра: Ганні Богдан залишається заздрити.

Знай.uа писав, колишня зірка фільмів для дорослих Адель Асанті з "Холостяка-11" виходить заміж, поки Злата Огнєвіч залишається зовсім одна.