Емма Уотсон і Том Фелтон возз'єдналися для особливого фільму про Гаррі Поттера: повернення в Хогвартс. Емма зізналася, що сподівалася, що їхні стосунки перетворяться на щось більше.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Актриса Гаррі Поттера Емма Уотсон раніше зізналася, що була закохана в одного зі своїх колег по фільму, але на це не відповіли взаємністю.

Відомо, що зірка, яка зіграла Герміону Грейнджер, зараз веде досить активне особисте життя, але в минулому вона говорила про свою дитячу любов.

Герміона

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

Коли вийшов останній фільм про Гаррі Поттера, Емма, якій зараз 31 рік, зізналася, що була закохана в зірку Драко Мелфоя Тома Фелтона.

У 2012 році під час виступу на "Шоу Джонатана Росса", вона зізналася: "У віці від 10 до 12 років я жахливо закохалася в Тома Фелтона".

Шанувальники дізнаються, що Том грає слизеринського лиходія і заклятого ворога Гаррі Драко Малфоя, який також жахливий для Герміони.

Але, схоже, це не відштовхнуло юну Емму.

Драко

Вона пояснила: "Ми любимо поганих хлопців, він був на кілька років старше, у нього був скейтборд, і це дійсно допомогло йому. Він був таким крутим. Він повністю знав (я була закохана). І справа в тому, що він повертався і говорив: "О, я бачу її по-сестринськи". І це просто розбило моє серце, до цих пір".

На щастя, дві зірки все одно зблизилися, навіть якщо у Тома не було такого почуття юної любові.

Емма говорила раніше: "Ми говорили про це, ми досі сміємося над цим. Тепер ми дійсно хороші друзі, і це круто".

Том і Емма

Том розповів в інтерв'ю: "Це було дуже приємно для 12-річного хлопчика, круто, що з тих пір ми стали друзями, і ми можемо озирнутися назад і посміятися над цим".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Руперт Грінт розповів про новий випуск про Гаррі Поттера.