Вже незабаром Новий рік, а це означає, що українців потішить святковий випуск шоу "Новорічна Маска на каналі "Україна".

Українці зможуть зустріти Новий рік у компанії улюблених артистів, а також познайомляться з вісьмома новими зимовими героями, один із яких – запальна й енергійна Дзеркальна людина. Хто сховався під цією маскою - невідомо.

Зірковий детектив Оля Полякова припустила, що під маскою Дзеркальної людини може ховатися Михайло Поплавський.

Дзеркальна людина, фото телеканал "Україна"

"Раніше, коли до нас виходили нові маски, я завжди кричала, що там Іво Бобул. І зараз сказала б так само, але тут є проблемка – Іво Бобул цього вечора сидить з нами в залі. Тому в Дзеркальній людині сховався Михайло Михайлович Поплавський!" – вигукне Оля Полякова в ефірі масштабного шоу "Новорічна Маска на каналі "Україна".

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Дзеркальна людина, фото телеканал "Україна"

А ось чи правильна її здогадка – глядачі дізнаються вже цієї п’ятниці. Загадковий учасник запалить на сцені з піснею "Зима-холода" й досить незвично натякне на свою особу.

"Мої підказки знаходяться у викривленому світі задзеркалля. Будьте уважні – вмійте бачити у моєму світі особливий дар", – заінтригує Дзеркальна людина.

Дзеркальна людина також продемонструє шість фото, на яких ми побачимо відображення дуже відомих людей у викривленому дзеркалі. Серед них буде й знімок знаменитості, яка криється в цьому образі.

Варто нагадати, що найзагадковіша святкова прем’єра шоу "Новорічна Маска" відбудеться 31 грудня о 20:00 на каналі "Україна".

Нагадаємо, винова Краля На шоу "Маска" показала личко: Вірі Брежнєвій доводилося шепотіти перед Олегом Винником. Вперше учасниці вдалося так вдало заплутати зіркових детективів

Також Знай писав, від сліз на "Євробаченні" до танців на "Масці": як змінилися Melovin і Андрій Данилко, які дружать вже багато років

Раніше Знай повідомдяв, "Маска", фінал 2 сезону: Melovin ховався в костюмі Жирафи і не дав перемогти Олі Цибульській