Ведуча Маша Єфросиніна разом з відомою українською співачкою Олею Поляковою в проекті "дорослі дівчатка" поділилися подробицями свого першого сексуального досвіду.

«У мене в житті все почалося з орального с* ксу. Я була неймовірно закохана, це була перша любов, дуже красивий хлопець. Я досі про нього згадую, і думаю, яким він став. Такий красень, прямо Енріке Іглесіас, брутальний такий. З зеленими голосами, вії ... я вважала, що він красивіше мене. Я розуміла, що він більше закоханий в мене. І ось одного разу він приносить мені книжечку, і каже: «Сьогодні ми будемо пробувати все з цієї книги». Мені дуже сподобалися ці проби. Я пам'ятаю, що мені не було ні сором'язливо, ні стрьомно. Знаючи досвід інших дівчат, мені дуже пощастило. Ми вивчили все про петтінг. Я побачила, як у нього там все йде... і потім книжечка зникла...», - згадує Єфросиніна.

Маша Єфросиніна, скріншот з відео

Як виявилося, книжку знайшов і забрав батько юної Маші. Для батьків книга теж стала одкровенням.

Закінчилося все після того, як Коля поступив вчитися в Росії. Про перший повноцінний с*кс Єфросиніна згадує з небажанням.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Він заподіяв мені багато болю, страждань, і навіть зараз я не наважуюся про нього розповісти", - додала ведуча.

Оля Полякова згадала, що в 14 років вона ховалася в темному під'їзді з хлопцем, який її вперше поцілувалася.

"Він мене вилизував по пояс, і кожен дотик був, як космос», - поділилася співачка.

Перший інтим у неї стався в студентські роки, і цей досвід був «жахливий».

"Я дуже хотіла позбутися невинності. І позбулася, на жаль. Я і Маші своїй кажу, головне-щоб було приємно", - додала вона.

Нагадаємо, Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Дантес побоявся зізнатися дівчині в коханні, але вже пізно - вона заміжня: "ти згориш раніше"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес зірвав з себе одяг на новорічному корпоративі, завів навіть Регіну Тодоренко: "просто бомба"