Даша Квіткова зробила пластичну операцію. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона людей. З ними вона спілкується про своє особисте життя, вихованні дітей, кар'єрі, а також підіймає різні філософські теми. Іноді Квіткова комунікує з ними у форматі сторіз.

29 грудня переможниця шоу "Холостяк" опублікувала відеозапис, в якому розповіла про свої зміни зовнішності. На ній жінка постала з забинтованим носом, і це не випадково - дівчина зважилася на пластичну операцію для видалення ямочки на носі. Ймовірно, жінку турбував ця вада зовнішності, так як вона постійно заповнювала її на фотографіях.

"Я була б не я, якби промовчала до кінця і не розповіла. І, напевно, мій блог втратив якусь свою актуальність, так як він про трушне життя, про реальність. Про те, що в житті відбувається абсолютно все. Ну ось власне і це теж сталося", - розповіла вона.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Нагадаэмо, Злата Огневич розповість те, про що так довго мовчала на "холостячці": "з Гришею виявилися парою"

Також Знай писав, Макс Тарапата висловив все про Злату Огневич, не дочекавшись пост-шоу "Холостячки": "кілька днів вона плакала"

Раніше повідомляв Знай, відкинутого красунею Златою Огневич Романа Свечкоренка відправляють на "Холостяк", буде краще Добриніна і Заливака: "вже може".