Кохана дружина відомого українського хореографа Влада Ями Ліля поділилася розкішним новорічним фото та розповіла, чи готова вже до свята.

Лілія Яма активно веде свій блог в Instagram, де за її життям стежить понад 40 тисяч осіб. Тут дружина хореографа часто ділиться новими фото, відео, цікавими подробицями з життя, або ж своїми думками стосовно тої чи іншої теми.

Цього разу Лілія Яма вирішила поділитися новим фото та заговорила про новорічну метушню. На знімку красуня позувала у розкішній довгій сукні зі шлейфом. Лілія прилягла на диванчик та оголила свої стрункі розкішні ніжки.
Лілія Яма іронічно зазначила, що прилягла після того, як цілий день ходила по крамницях у пошуках подарунків для рідних та близьких.

Фото зі сторінки Лілії Ями

"Втомилась і прилягла…🤪🎉🎄 А як ви би підписали це фото ?🤔 Коли цілий день бігала, стояла в заторах, щоб все встигнути, всім подарунки зібрати й відправити…🤪♥️💕 Але все вийшло і попереду такі пригоди… Аж мурахи побігли…🤪💃🏻", - так Ліля Яма підписала фото.

Фанати Лілії Ями одразу ж прийнялися залишати для неї компліменти та висувати свої версії, як би вони підписали це фото.

" Справжня жінка в очікуванні подарунків.."😁🖒😘", "Королева втомилася 👑", "Неймовірна красуня 😍", "Спляча красуня😍 Думаю, що принц не змусить себе чекати, "Бомбезне фото😍🤩", "Дуже красиво😍🔥", - зазначили вони.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Злата Огнєвіч захотіла стати відомим бороданем, Олексію Дурнєву аж заціпило: "Б**"

Також Знай писав, Тіна Кароль "наплювала" на дієту і об'їлася сотнями калорій на ніч: "Олів'є не можна, а торт - святе"

Раніше Знай повідомляв, Лілія Ребрик "стерла" 10 років спільного життя з чоловіком, щоб знову стати нареченою: "Це тільки початок"