Зовсім нещодавно переможець 10-го сезону проекту "Голос країни" 19-річний Роман Сасанчин поділився прекрасною новиною - він офіційно зареєстрував шлюб зі своєю коханою нареченою Іванною.

А тепер на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram, за якою стежать понад 530 тисяч осіб, потішили ще більш приголомшливою новиною – у пари народилася перша дитина!

«Переможець «Голосу країни-10» Роман Сасанчин @sasanchyn_official став батьком! Сьогодні в пари Романа та Іванни народилася дівчинка. Приєднуйтесь до вітання щасливий батьків із цією неймовірною новиною у коментарях», - запропонували автори допису. Вони опублікували знімок, на якому обоє новоспечених батьків просто сяють від щастя.

Фото: соцмережі Роман Сасанчин

Фото: соцмережі Роман Сасанчин

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

«Вітаююю, хай Господь Бог благословить вас и вашу дитинку. Урааа!!!», «Найщиріші вітання молодим батькам! Це таке щастя!», - приєднуються до палких привітань українці в коментарях до допису.

Нагадаємо, самотнього Позитива "заманила" до себе жінка з третім розміром: "Обожнюю вареники, Ласкаво просимо до мене"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва захотіла більшого, ніж може дати Вова Дантес: "Сміливих і зухвалих"

Знай.ua писав, переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин зареєстрував шлюб з вагітною нареченою: "Все було спонтанно". На сторінці музичного проекту розповіли про те, що Роман Сасанчин зареєстрував шлюб всього за кілька хвилин.