Молода дружина популярного українського співака Віктора Павліка, Катерина Репяхова, напередодні Нового року підвела підсумки. Вона створила відео, в якому детально відтворила найголовнішу подію року, що минає, завдяки якому круто змінилося все її життя.

Звичайно ж, мова йде про народження їх з Павліком маленького синочка Михайла.

"Я абсолютно щаслива. Спасибі, 2021, за кожен момент", - підписала вона Відеоролик, зібраний з інших відео за цілий рік. У ролику катаючи з чоловіком відпочивають, працюють і дають інтерв'ю, а тим часом вагітний животик дівчини потихеньку росте, поки не настає час пологів.

"Дуже красиве відео. Мурашки по тілу пройшлися. Будьте щасливі завжди!", "Блін, мало не розревілася", "Відео вогонь! Будьте завжди щасливі. З Наступаючим Новим Роком. Дуже. Гарно та ніжно", "Чудова ви і ваша сім'я! Щастя вам!!!", "Підсумки цього року - Нове Життя, це круто, а не довга розповідь - бу-бу-бу», «Як красиво і мило, будьте щасливі», «Як же красива ваша любов», - захоплюються шанувальники дівчини.

Катя Репяхова та Віктор Павлік, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

"Щастя Вам, ви дуже красива пара", "Нехай Ваше абсолютне щастя триває завжди», «Маленький клаптик життя», «Яке приголомшливе відео! З наступаючим Вас!", - додають інші.

Нагадаємо, Катя Репяхова після сварки з Віктором Павліком дала ще один шанс-готова пробачити, але є умови: "сильніше любити"

Також Знай писав, Катя Репяхова перед святами розповіла про найяскравішу подію в 2021 році: "мріяла з самого дитинства".
Раніше повідомляв Знай, Катя Репяхова змушує Віктора Павліка мити її "красуню": "всередині і зовні". Дівчина була у нестямі від радості за зворушливий жест турботи свого люблячого чоловіка