Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Росії перед святами вирішила підвести підсумки року, що минає. Вона зізналася, що він був для неї не простим.
Анна Сєдокова має багато шанувальників, тому частенько тішить їх новими фото, відео або ж цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 5.6 мільйонів чоловік.
Цього разу вона поділилася фото, де позує в чорній балаклаві. У неї на шиї видніється блискуче кольє, а її виразні очі відразу ж приковують увагу.

Анна Седокова, instagram.com/annasedokova/

Також співачка вирішила підвести підсумки року, що минає. Вона зізналася, що він був складним, адже багато у неї забрав.

"Це моє фото на заставці телефону і настрій на 2022. Було складно, але спасибі, що я пишу цей пост. Цей рік забрав у мене 2 дуже важливих для мене ... найкоханішу людину і улюблену собаку. Цей рік був жорстокий", - зазначила Сєдокова.


Анна Седокова зазначила, що цей рік зробив її сильнішою і трохи жорсткішою, тому вона готова до нових труднощів 2022.

"Значить потрібно ставати жорсткішою. Я не ображаюся. Я йду далі. 2022. Я готова. Ми всі готові", - підсумувала вона.

Нагадавши, чоловік Анни Сєдокової показав її дочку, яку вона не може забрати з США: "когось не вистачає". Українська знаменитість довгий час бореться за те, щоб жити зі своєю дочкою.

Раніше Знай писав, Анна Седокова роздяглася прямо посеред сніданку, як тільки їй стукнуло 39: "Терміново потрібен...". Анна Седокова показала, як відсвяткувала День Народження, виїхавши в Монако
Також Знай повідомляв, Анна Седокова зізналася, як її тато став "проблемою" в пошуку коханого чоловіка: "я виросла, розумієш?"

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще