У неділю, 2 січня, має відбутися наступна телефонна розмова президента Володимира Зеленського з лідером Сполучених Штатів Америки Джо Байденом. Принаймні, такі плани є біля офісу Президента України і Білого Дому.

Про це стало відомо завдяки заяві Володимира Зеленського в мережі Twitter.

Володимир Зеленський, фото: Instagram

"Як ми і домовилися з нашим стратегічним партнером - США, нічого про Україну без України. Запланували в неділю чергові переговори з Джо Байденом, щоб скоординувати наші кроки заради миру в Україні та безпеки в Європі", — зазначив Зеленський.

Володимир Зеленський і Джо Байден, фото: GettyImages

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Про те, що розмова Байдена і Зеленського запланована на 2 січня раніше повідомляли американські ЗМІ. За даними журналістів, Байден планує обговорити з Зеленським війська РФ на кордоні країни і підготовку до майбутніх дипломатичних контактів з Росією.

Востаннє президенти США і України провели розмову 9 грудня. Тоді головною темою розмови президентів США та України була ситуація безпеки навколо України та перспективи активізації мирного врегулювання.

Напередодні американський лідер Джо Байден поговорив по телефону з президентом Росії Володимиром Путіним. Їхня розмова, яка тривала 50 хвилин, відбулася 30 грудня. В ході бесіди Байден закликав Москву до деескалації ситуації навколо України. А також пригрозив Кремлю наслідками у разі вторгнення в Україну.

Раніше повідомляли, масовий наступ - це тільки третій етап сучасної війни - Михайло Чаплига.

Як повідомляв Знай.uа, журналістка Рибалко заявила, що з січня уряд посилює правила виходу пенсіонерів на заслужений відпочинок.

Знай.uа писав, Категорично забороняється в період ретроградної Венери вперше укладати шлюби, — астролог Влад Росс.