Вікторія Булітко, скріншот: Instagram

Зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко перевтілилася в принцесу на Новий рік: "Моя зірка"

Віка опублікувала серію фотографій в соціальній мережі Instagram, на яких постала в маленькій короні. У підписі до них вона написала побажання в новому 2022 році.

"єПідтримка", фото: Instagram

Українка скасувала квитки в кіно, але гроші через "єПідтримка" в Монобанк так і не повернули: "Готова судитися"

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

Користувач замовила кілька квитків в кінотеатр "Планета кіно", але була змушена повернути їх назад через невідомі обставини. Кінотеатр надіслав їй повідомлення, що квитки були успішно повернуті, а також гроші повернулися на карту з боку банку. Це стосується нещодавно запровадженої послуги "єПідтримка". Однак кошти так і не повернулися.

Воєнний стан, скріншот: Youtube

Воєнний стан заборонить українцям переїжджати і змінювати прописку: все, що потрібно знати

На засіданні Кабінету Міністрів України, було прийнято рішення, без обговорення, про порядок встановлення заборони або обмеження на переїзд або зміну місця проживання, у разі введення воєнного стану на території нашої країни. У затвердженому порядку сформульовано обґрунтування, а також вказано терміни введення обмежень, перелік громадян, яких рішення стосується, та інші заходи для забезпечення виконання указу глави держави.

Ощадбанк, фото: znaj.ua

Догралися з платними послугами? "Ощадбанк" отримав рекордний штраф через "Картку киянина"

З'явилася інформація, що Антимонопольний комітет України наклав фінансові санкції на великий державний банк "Ощадбанк". Тепер банку доведеться за порушення законодавства Про захист економічної конкуренції заплатити 503,5 тис. грн.

Ані Лорак, фото: Instagram

Ані Лорак обтягнула пружні груди напівпрозорою тканиною, щоб показати свій дар у Новому році

Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна), яка вже не один рік відзначає новорічні свята в Російській Федерації, в 2021 році обійшлася без привітань своїх фанатів, але зате в 2020-му записала ціле відео. Виконавиця частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 7,2 мільйонів людей.

Олександра Кучеренко, фото: Instagram

Олександра Кучеренко зламала корону "Міс-Україна", але навіть чоловікові Комарову зі "Світу навиворіт" не сказала

Олександра цього разу вона взяла участь в раунді "Правда чи брехня", в ході якого їй потрібно було сказати невідомий іншим факт зі свого життя, а суперник з чоловічої команди вгадати-чи дійсно таке було. Мова пішла про найдорожчий приз конкурсу краси.