Солістка та керівник легендарного народного колективу "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон відсвяткувала Новий рік і повернулася до соцмереж, де ділиться зі своїми підписниками цікавими новинами зі свого життя. Відповідне повідомлення з'явилося на її особистій сторінці у Instagram, де за нею стежать тисячі читачів.

Цього разу Наталія опублікувала знімок з відпочинку в теплих краях.

«А я таки краща за мавпу!», - написала жінка, обіймаючи іграшкову тваринку на східному базарі. Цікаво, що вдягнена вона у свій звичний сценічний костюм.

Фанатам творчості Наталі Фаліон та її "Лісапетного батальйону" таке порівняння припало до смаку. Вони зазначають, що їхня улюблениця однозначно краще за мавпу.

Скрін, Instagram Фаліон

Популярні новини зараз

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Показати ще

«Наталя Іванівна ви дуже гарні з новим роком та Різдвом христовим бажаю вам щастя здоров'я всього найкращого, любві, крепкого кохання», «Ви красуня! Дякую за настрій!», «Наталія Іванівна! А, яка ж Ви є забавна, вмієте розвеселити. А, по правді та всерйоз, то Ви ж повсякчас є Незрівнянно Неперевершено Найкрасивіша!!! Взагалі Ви завжди Найкраща з Найкращих!!!», - завалюють її компліментами прихильники.

Раніше повідомляли, рецепт популярного західного блюда "Начинка" від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "У ресторані не знайдете".

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон зібралася лізти в піч на Великдень: "Всіх сусідів запросила".

Знай.uа писав, зірка "Лісапетного батальйону" Фаліон опинилася в рабстві за своїм бажанням: "Хрін знає, коли закінчиться".