У соціальній мережі розмістили дуже цікаву інформацію, в якій йдеться про найбагатшу людину на планеті – Ілоні Масці. Стало відомо, що підприємець зумів розбагатіти за один день на приголомшливі десятки мільярдів доларів.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «peopletalk» Instagram.

"Ілон Маск заробив рекордну кількість мільярдів всього за один день подробиці — за посиланням в описі #ілонмаск", - підписаний пост в соціальній мережі.

Потрібно відзначити, що Ілон Маск цього разу зміг переплюнути самого себе. Знайшовся користувач в соціальній мережі, який пояснив, що знаменитий підприємець зумів за один день заробити десятки мільярдів доларів. Аудиторія не пройшла повз таку інформацію і почала залишати свої думки під публікацією.

Ілон Маск, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

"Він вже дістав ...", "Ілон Маск не перестає дивувати! Засновник Tesla і SpaceX розбагатів на 32,6 мільярда всього за один день, про це повідомляє Forbes. Tesla вдалося поставити понад 936 тисяч автомобілів за 2021 рік, внаслідок чого акції компанії маска різко зросли на 13,53 відсотка.На сьогоднішній день Ілон Маск-найбагатша людина в історії людства. Нагадаємо, підприємець є генеральним директором компанії Tesla, що випускає електромобілі, і засновником SpaceX", " він геній століття. Молодець чекаю коли вже можна буде купити квиток на Марс за доступною ціною", - пишуть відгуки юзери соцмережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що син Ілона Маска викликав дуже багато обговорень.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", у мережі показали двійника Ілона Маска з Китаю.

Також портал "Znaj" писав, Ілон Маск повідомив, що хоче стати блогером.