У Дубаї пройшов доволі шикарний вечір. Для того щоб потрапити на закриту гала-вечерю на 27 поверсі легендарного готелю "Парус", потрібно було віддати від 2 тисяч євро. Гостей, серед яких були, в тому числі і зірки шоу-бізнесу, зустрічали легким джазом, дорогим шампанським і чорною ікрою.

Про це стало відомо завдяки репортажу одного з російських глянців.

Валерій Меладзе, фото: StarHit

На сцені — один з найзатребуваних ведучих останніх років Олександр Бєлов.

"Найбільше мені плескає столик зліва — відразу зрозуміло, де сидить моя дружина", — жартував шоумен, який прилетів в Дубай разом з усією родиною.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

На івентах, що влаштовуються продюсерами Максимом Беріним і Хорхе Іглесіасом, збираються не тільки російські, але і світові знаменитості. А за право їх проведення в різних точках планети-Монако, Сен-Тропе, Майамі, Москві та інших містах — б'ються найкращі майданчики.

Вишенькою ж на торті даного заходу став виступ Валерія Меладзе. Оголошуючи артиста, ведучий зізнався, що ставиться до нього з особливим пієтетом: мало, хто знає, але в 1997 році Бєлов танцював в балеті у Меладзе на його великому сольнику в "Олімпійському".

Валерій Меладзе, фото: StarHit

У фіналі годинного сету від головного романтика російської сцени вже ніхто не міг всидіти за столиком. Прозвучали і "Девушки из высшего общества", якось особливо символічно в даній атмосфері, і "Небеса", і "Актриса", і пісня, присвячена братові Валерія - Костянтину.

А на композиції "Океан и три реки" більше десяти представниць прекрасної статі навіть піднялися на сцену, щоб допомогти Меладзе з жіночим вокалом — адже в оригіналі цю композицію з ним дуетом співає гурт "ВІА Гра". Тут стало по-справжньому жарко - дівчата буквально зацілували і заобнімали чоловіка мрії.

"Акуратніше з фотографіями, а то моя дружина сидить в Instagram і блокує за такі кадри", — пожартував Меладзе, але пообіцяв: "Я з нею домовлюся!".

Раніше повідомляли, татарка заспівала українську пісню на російському вокальному шоу: Ані Лорак не відразу визнала.

Як повідомляв Знай.uа, Міша Романова з "ВІА Гри" мало не задихнулася, загадуючи бажання на Новий Рік: "Захотіла уваги".

Знай.uа писав, куди дивиться Меладзе? Віра Брежнєва в рожевому халатику прибилася до зграї "голодних" хлопчин - вони чекали на зухвалу принцесу.