Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Настя Каменських зняла для своїх шанувальників зворушливий святковий відеоролик, який супроводжується її піснею 2017 року "Диво Різдва". У кадрі співачка багато регоче, посилає шанувальникам безліч повітряних поцілунків і стріляє своїми темними очима.

"У цей вечір перед Різдвом вітаю вас і бажаю, щоб ваші серця і сім'ї завжди зігрівало добро і тепло, любов і щастя ❤️" - побажала Настя Каменських своїм фанатам.

Користувачам соцмережі дуже сподобався відеоролик, створений артисткою. Вони подякували їй за творчість і у відповідь привітали з різдвяними святами.

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Раніше ми писали про те, що Полякова, Каменських, Цимбалюк і Єфросиніна "погнали" з українців зайве салко, що залишилося після новорічного застілля: "Признавайтеся..."

Нагадаємо, що Настя Каменських задерла ніжку в яскраво-червоній сукні - Потапу варто прикрити очі: "Супер тітка"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських вперше розповіла про хаос у своєму житті: доведеться брати Потапа і терміново їхати

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських в одному светрі звернулася до українців - хоче тепла і любові: "Допотапилась, в джинсах порваних ходить..."