Суддя шоу "Танці з зірками" Максим Чмерковський став черговим героєм в інтерв'ю з Машею Єфросиніною. Зараз 41-річного одесита, який переїхав до Америки всі знають, як успішного танцюриста.

Але українці також пам'ятають його, як головного героя першого сезону шоу "Холостяк" в нашій країні в 2011 році. Фінал був болючим для багатьох, адже Макс вибрав тоді не улюбленицю народу Яну Соломко, а сильну і незалежну Олександру Шульгіну.

Яна Соломко

Зрозуміло, що це був важливий етап у житті вже сімейного Чмерковського, який не могла обійти стороною Маша Єфросиніна. Однак, одкровення Максима про шоу шокували багатьох.

Маша запитала, чи був момент в процесі зйомок, коли він зрозумів, що щось не так.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Так, одразу. Я одразу зрозумів, що це величезна помилка. Краще б я продовжував відмовлятися. Тому що я не продумав один маленький факт - я не той, хто обирає з жінок. З одного боку я повинен бути якимось принцом на коні з шаблею, а з іншого - переді мною 25 людей і я якось тикаю пальцем: ти - так, ти - ні. Це так нерозумно і незрозуміло. Це не фундамент для хороших і правильних відносин", - поділився Максим.

Скрін, відео YouTube Макс Чмерковський

Нагадаємо, що Макс Чмерковський видав секрети особистого життя з дружиною Петой.

Раніше ми повідомляли, що суддя "Танців з зірками" Макс Чмерковський шкодує через участь у "Холостяку": "Попіарилися і розбіглися"