Популярна в чартах поп-легенда Брітні Спірс розміщує знімок оголеної на весь зріст в Instagram через пару місяців після припинення її опікунства, вона говорить фанатам, що "енергія вільної жінки ніколи не відчувала себе краще".

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Поп-ікона, 40-річна Брітні Спірс, опублікувала фронтальне оголене селфі для своїх 38,3 мільйона підписників в Instagram.

На зухвалому селфі без одягу поп-принцеса фотографується оголеною, позуючи перед дзеркалом своєї гламурної вбиральні, єдиний предмет одягу, який носить зірка - білі панчохи.

У цьому зухвалому знімку співачка, що займає перше місце в чартах, покрила свої жіночі частини милим рожевим квіткою і смайликами у вигляді сердечка любові.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Зірка підписала фото: "Вільна жіноча енергія, ніколи не відчувала себе краще".

Незважаючи на відключення коментарів до фотографії, немає ніяких сумнівів в тому, що у багатьох шанувальників і послідовників Брітні вилізли очі, коли вони натрапили на надихаючу фотографію.

У листопаді хітмейкер "... Baby One More Time" вперше за 13 років відновив контроль над своїм життям і кар'єрою після того, як суддя в Лос-Анджелесі припинив її опікунство.

Більше десяти років 40-річна поп-зірка перебувала під контролем свого батька Джеймі Спірса та її співконсерваторів з моменту її публічного зриву в 2008 році.

Брітні Спірс

Її постійні шанувальники завжди були поруч з нею протягом усіх років її опікунства, в тому числі, коли зірка мала юридичні обмеження на її маєток, що оцінюється в 60 мільйонів доларів.

Протягом багатьох років рух # FreeBritney, створений фанатами та прихильниками, продовжував чинити тиск у суді з метою звільнити зірку від її 13-річного опікунства.

У листопаді фанати заблокували вулицю перед будівлею суду, коли вони організували демонстрацію перед слуханням справи і влаштували «вечірку свободи» після того, як було зроблено оголошення на честь співаки Toxic.

Брітні Спірс

Після того, як Брітні звільнилася від свого десятирічного опікунства, вона заявила, що вона непримиренна і уповноважена відстоювати права і свободи жінок, як видно з її останнього знімка Insta.

Нагадаємо, що у мережі показали Брітні Спірс і її синів.