Відома російська актриса Дар'я Сагалова, що отримала популярність після зйомок в серіалі "Щасливі разом", відверто розповіла про зйомки в проекті. Уривок з її інтерв'ю розмістили в соціальній мережі "TikTok".

За її словами, роль Свєти Букіної, на яку вона потрапила випадково, не проходила її особисту цензуру.

"Я говорила: можна, я прочитаю сценарій. З поваги до режисера, продюсера. Щоб я прийшла і розмовляла не на пальцях. Я прочитала, прийшла до них і кажу - а можна її трохи переписати, відкоригувати? Вони кажуть: "Ні, ти не розумієш». Не дозволили", - згадує актриса.

За її словами, персонаж здався їй занадто розпущеним, і це викликало в ній негативні почуття.

"Не більш одягненою, більш розумною, а менш розпущеною, не такою велелюбною. Те, що вона дурна – це клас, це смішні жарти, це кайф, це смішні ситуації. Як образ - обалденно. А ось те, що занадто велелюбна...", - скаржиться Дарина.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

У підсумку актрису вмовляли протягом чотирьох годин, але вона ніяк не погоджувалася грати «розпущену дурочку».

«У підсумку рік закриває кабінет на ключ і каже, що поки я не погоджуся, він мене звідси не випустить. Мені 18 років, я з цими мужиками, ледве віджала... вона повинна була бути більш розпущеною. Вони скрізь намагалися впихнути "перчинку", але я ж несла мораль. Вони говорили, Ти ж не розумієш, це буде бомба, хіт, ти увійдеш в історію», - згадує вона.

Скрін, відео YouTube Дар'я Сагалова

"Свєта не такий простий персонаж, все-таки. Вона за фактом показує які її батьки му..аки, яким плювати на все, і на своїх дітей особливо", " Свєта - нещасний підліток, який через чоловічу увагу хоче отримати увагу батьків», - пишуть шанувальники серіалу в коментарях.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.uа" писав про те,що "Свєта Букіна"кардинально змінила імідж: фото. У серіалі "Щасливі разом" актриса знімалася довгих 7 років.

Ми також писали про те, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" заволоділа чоловіками після танців на пілоні, але один незадоволений: "ні с * сек, ні ж * Пи".

Раніше ми повідомляли, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" запалила перед усіма попою на очах у чоловіка: "нехай так буде завжди"