Сьогодні, 9 січня, вся Великобританія святкує День народження герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон. Дружині принца Вільяма і матері його трьох дітей виповнилося 40 років.

До цієї події Кенсінгтонський палац випустив три парадних портрети Кейт. Автором знімків став італійський fashion-фотограф Паоло Роверсі, який для цього приїхав в Кью-Гарденс в Лондоні, повідомляє Dailymail.

За запевненнями палацу, портрети демонструють "три аспекти особистості Кейт", раніше приховані від очей широкої публіки. Невістка королеви Єлизавети ІІ позувала для фотосесії в розкішних сукнях від дизайнера Alexander McQueen.

Скрін, Dailymail, Кейт Мідллтон

Знімки виставлять на огляд відразу в трьох місцях: в рідному для герцогині графстві Беркшир, в Сент-Ендрюському університеті - там вони з принцом Вільямом познайомилися, і на острові Англсі – там молодята герцоги Кембриджські проводили час після весілля.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Скрін, Dailymail, Кейт Мідллтон

Знавці життя королівської сім'ї Британії відзначили, що на портреті Кетрін в червоній сукні з пишним рукавом на одному плечі в її вухах помітні діамантові сережки з особистої колекції Єлизавети II.

Скрін, Dailymail, Кейт Мідллтон

На двох інших портретах, в ніжній сукні з органзи, Кейт позує в сережках з діамантами і перлами, що колись належали покійній принцесі Діані.

Раніше повідомляли, Єлизавета таємно вирішила, кому залишити трон-Кейт Міддлтон не дістанеться: хто стане наступною королевою Великобританії.

Як повідомляв Знай.uа, тост - на сніданок і "українськи суп" - на обід: що любила їсти Принцеса Діана, і від чого відмовилася назавжди.

Знай.uа писав, під королевою Єлизаветою II захитався трон? Астролог дав страшний прогноз про майбутнє Меган Маркл.