Відома любителька сісти своїми величезними ногами на шпагат балерина Анастасія Волочкова, яка днями засвітила нового бойфренда, вирішила продовжити хвалитися шикарним відпочинком на Мальдівах. Справа в тому, що скандально відома танцівниця Великого театру на цей раз обійшлася без шпагату - дивно.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Волочкової в мережі Instagram.

Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram

"Прекрасний світлий теплий Мальдівський ранок. Бажаю всім прекрасного дня!", - підписала публікацію Анастасія.

Однак, як завжди, цікаво не те, що балерина Анастасія Волочкова знову продемонструвала свій нібито шикарний наряд на черговому відпочинку, а те, що їй почали писати люди в коментарях.

Ось, що їй пишуть люди: "З Сергієм цим, по-моєму, вийшла зі стану п'яної коми, і шпагат Серьога заборонив!", "Гарне фото, Настя з Сергієм розцвіла, Сергій викликає дуже позитивні відгуки, видно дуже ніжно ставитися до Насті і Настя трохи інша стала! Хороша пара! Удачі вам у всьому і любові", "Невже Настасье нормальний мужик попався, який доніс до неї, що фото і відео можна робити більш цікавим, без задертих і розчепірених ніг, без демонстрації маминого храму", "подивимося скільки Настя протягне без оголення і шпагату".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Анастасія Волочкова показала, для якого чоловіка розкриває свій 45-річний вареник: знайшла на "Давай одружимося" і схопила ногами.
Як повідомляв Знай.иа, Анастасія Волочкова приховала "інструмент" напівголого красеня за ліжком: "не дає мені нудьгувати".
Знай.uа писав, Максим Галкін зізнався, чия кров тече в його жилах - навіть Пугачова не знала: "Дружина-єврейка погубить...".