Дружина відомого українського репера Потапа, співачка Анастасія Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, показала і розповіла, як проводить вільний час на свята.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Каменських в мережі Instagram, де за її життям і творчістю стежать 5,4 мільйона чоловік.

"In my natural habitat (в моєму природному середовищі існування)", - підписала зірка знімок, на якому позує в синьому купальнику.

Її купальний костюм пофарбований в техніці тай-дай, і складається з бікіні і короткої кофтинки-топа з довгим рукавом. Судячи з усього, вона знову вирушила на відпочинок до Мексики, тому дозволяє собі розслаблені знімки без косметики і зачіски.

Популярні новини зараз

Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

"Важко, напевно, без дітей на відпочинку", "Навіщо вони взагалі повинні бути на відпочинку? Нехай сидять вдома", "Навпаки, потрібно шукати, де їх залишити, відпочинок з дітьми — це не відпочинок», - пишуть фанати в коментарях.

"Вічно в трусах", "Таке треба чоловікові показувати. а не на "всю Іванівську"!!! Або чоловікові вже не цікаво???", "Як ти вже затр**ала, кругом, куди не глянь, а там ти або ж*пою світиш, або у відпустці, коли ти тільки встигаєш так втомитися", - обурені деякі.

"Моя любов. Моя ніжність. Моя пристрасть", "Чіка бум, Чіка Боні, Чіка бум, Чіка бамбоні тропіканочка, NKey», - зізнаються шанувальники популярної співачки.

Як повідомляв " Знай.ua " Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва з ніжністю згадала про Потапа: "закохує мене в себе".