Четверо відпочиваючих на пляжі загинули в результаті серії жорстоких нападів піраній в Парагваї, в результаті яких 20 осіб отримали поранення.

Одним з убитих був 22-річний чоловік, який зник безвісти зі своєї сім'ї, перебуваючи на пляжі.

Його сім'я зв'язалася з поліцією, і після 45-хвилинного пошуку було виявлено, що тіло чоловіка сильно понівечене смертоносною рибою з гострими зубами.

Піраньї напали на 22-річного юнака

Напад стався 2 січня, коли він купався в річці Парагвай на південь від столиці Асунсьйон в Іта-Енрамаді, повідомляє Mirror Online .

Популярні новини зараз

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Показати ще

Судово-медична експертиза підтвердила, що убитий 22-річний чоловік, швидше за все, зазнав нападу піраній у воді, оскільки звірі націлилися на його обличчя.

Для піраній незвично бути настільки агресивними, і тим не менш в цьому регіоні були численні напади.

49-річний чоловік також був убитий в річці Парагвай в місті Пуерто-Росаріо, його тіло було виявлено з укушеними ранами після того, як він був оголошений зниклим безвісти.

Ще дві людини були вбиті в річці Тебікуарі, Вілла Флорида, в Місьйонес, на їх тілах були виявлені укуси піраній, повідомляє La Nacion.

Піранья

Також було багато інших повідомлень про укуси відпочиваючих, причому тільки в перший день Нового року на пляжі в плавальному клубі Bella Vista в Ітапуа було зареєстровано більше семи випадків.

Адріан Кардоза, менеджер клубу, сказав, що вони розглядають можливість додавання хімічних речовин у воду, щоб відлякати піраній.

Біолог Хуліо Хав'єр розповів порталу ABC, що піраньї можуть ховатися за плаваючою рослинністю в річках, перш ніж нападати на людей.

Він сказав, що вони найчастіше нападають в період розмноження, а також в жарку погоду, коли рівень води в річках низький.

Піраньї зазвичай пересуваються групами, і саме самці піраній зазвичай нападають, щоб захистити своїх дитинчат, в той час як укуси відбуваються під водою, а хижак не стрибає, як це часто показують у фільмах жахів.

Нагадаємо, що у Єгипті туристка ледь не попрощалася з життям через "араба-торговця" з ментолом: "дав понюхати..."