Колишня "Холостячка" Злата Огнєвіч показала, що вона думає про свою невдачу після участі в проекті на телеканалі «СТБ». Відповідне повідомлення з'явилося на її сторінці в соцмережі Instagram.

Дівчина вирушила на відпочинок на інший континент-в африканську Танзанію. Вона одягнена в білу сорочку і оголеним животиком, зелені джинси і яскраві кросівки. Свій новий пост вона назвала "Послання собі".

Скрін, Instagram Огнєвіч

Скрін, Instagram Огнєвіч

Скрін, Instagram Огнєвіч

Популярні новини зараз

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Скрін, Instagram Огнєвіч

"Дівчинка моя, я пропоную тобі набагато цікавішу гру, ніж танці з чоловіками. Я пропоную тобі гру під назвою Життя. Грай, створюй свої правила і частіше міняй їх, коли пройдеш на наступний рівень. Пізнавай себе і пізнавай людей, визнавай внесок кожної людини в твоє повсякденне життя. Не бійся туманів і дощів, бійся перетворитися на пустелю», - написала вона під знімками, зробленими біля водоспаду.

Скрін, Instagram Огнєвіч

Скрін, Instagram Огнєвіч

Скрін, Instagram Огнєвіч

"Згадай, про що так сильно мріяла в дитинстві і втілюй: яскраво, зухвало, сильно, сміливо! Всі можливості відкриті, так багато є ще версій тебе, вибирай будь-яку і живи! Життя занадто прекрасне, щоб проводити її в темряві і смутку, лети на світло! Неосяжний світ належить тобі, а ти - належиш світу, зараз і назавжди», - додає Огнєвіч, яка ніби «літає» над місцевістю і навіть позує з маленьким хамелеончиком.

"Красивого, щасливого відпочинку", "Гарного відпочинку і побільше яскравих і незабутніх вражень", - пишуть під роликом її читачі.

"Дорога, з днем народження! Ти унікальна. Просто знай. Хоча, ти знаєш! Обожнюю твій настрій! Лети і будь щаслива, ти цього гідна!", - хвалять її за оптимізм і життєрадісність навіть в неприємних ситуаціях.

Нагадаємо, Фіналіст "Холостячки" Діма Шевченко забув про Огневич у дикій романтиці з іншою красунею: "Нагадує Злату".

Як повідомляв " Знай.ua", Злата Огневич ніжно "зчепилася" з красунею після невдачі на "Холостячці": замінить і Тарапату, і Шевченка

Знай.ua писав, відкинутий Златою Огневич Діма Шевченко отримав те, чому позаздрив навіть Андрій Задворний: "Неможливо уявити"