Відома українська актриса, яка стала героїнею першого сезону реаліті-шоу "Холостячка", поділилася секретами особистого життя в інтерв'ю на YouTube-каналі DOROTYE.

"Я знаю, що всі чекають від цього інтерв'ю відповіді на головні питання останніх декількох місяців, а то й півроку: що ж насправді пов'язувало їх з Еллертом - контракт або справжня любов; чи правда, що вони розлучилися; і що ж стало причиною закінчення цих непростих відносин... природно, ми все це обговорили. Але я б рекомендувала кожному не просто дивитися це інтерв'ю, а слухати глибше, читаючи між рядків», - закликала ведуча.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Вона поцікавилася, чи був момент справжньої закоханості під час шоу в когось із учасників проекту.

"Мені подзвонила Аня Калина (керівник проекту), і сказала: Я зроблю «Холостячку», якщо погодишся на неї ти. Історія повинна початися з тебе... мені хотілося випробувати себе, і я погодилася", - зізнається Мішина. Вона зазначила, що боялася брати участь у шоу, щоб не нашкодити своїй акторській кар'єрі.

Популярні новини зараз

Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками

Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Мішина додала, що зажадала – не повинно бути ніяких сценаріїв.

"Там іноді за сценарієм досить примітивні речі відбуваються. Я досить розумна дівчинка... і деякі штуки не допущу в своєму житті", - згадує вона.

Фото зі сторінки Ксенії Мішиної

Їй пообіцяли, що все буде експромтом.

"У Сашку закохалася майже відразу, у мене виникли почуття. Але ми зіткнулися з таким моментом ... щодо моєї моногамності ... я поцілувалася з Сашею, у мене від нього метелики в животі - і що тепер робити з іншими? Хлопці на проекті допомогли мені зрозуміти, що я можу і далі звертати увагу на інших хлопців», - ділиться актриса.

Вона також зізналася, чи шкодує, що не вибрала Тригубенка.

"Він дуже харизматичний. Мене чіпляло, що це стабільність, відповідальність. Не те, що в Саші. Але я не шкодую», - каже вона.

Вона зазначила, що всі значущі чоловіки в її житті носили ім'я Олександр.

"Саша мене зачав, Саша позбавив мене невинності, батько мого сина-Саша...", - розповіла актриса.

Скрін, Instagram Еллерт

Ведуча запитала, що насправді було між Мішиною і Еллертом і чи правда, що вони розлучилися.

Мішина зізнається, що дійсно закохалася в Еллерта. Але у них не склалося.

"Ніхто не знає насправді, якою ми парою були. Були щастя, любов, чудові стосунки. Але було багато того, чого ти не покажеш у своєму Instagram. Я не буду виставляти бруд... ніколи більше не хочу публічно будувати відносини, це важко», - скаржиться Мішина.

Як повідомляв " Знай.ua", Ксенія Мішина відверто про виховання сина, зведеного брата і Пригоди в психлікарні: "Нехай мене колють".

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач та Євген Кошовий зв'язали Володимира Дантеса гірляндами: поки Надя Дорофєєва полетіла з тещею

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Остапчук перетворився на Фредді Мерк'юрі з Queen і влаштував Танці з пилососом: "поки дружина не вдома"