Популярна шведська модель "плюс сайз" і блогерка Наташа Краун не втомлюється хвалитися своїми пишними формами. Вона регулярно викладає відверті знімки і відео, нерідко шокуючи своїх передплатників любов'ю до свого нестандартного тіла.

На особистій сторінці моделі Наташі Краун в соцмережі Instagram, де за нею стежать більше двох мільйонів фанатів, регулярно з'являються сміливі результати фотосесій і відеозйомок.

«Don’t miss out on my episode with hooked on the look! @hookedonthelookshow @natasha_crown_official1 @natashacrown.instabackup @natashacrown.only (не пропустіть мій епізод з зачепленим поглядом! @hookedonthelookshow @natasha_crown_official1 @natashacrown.instabackup @natashacrown.only)", - підписала вона нове відео на цей раз.

Скрін, відео Instagram Наташа Краун

Скрін, відео Instagram Наташа Краун

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

У свіжому ролику Наташа гуляє по місту в облягаючому костюмі з леопардовим принтом, який не приховує всіх її принад.

Скрін, відео Instagram Наташа Краун

Скрін, відео Instagram Наташа Краун

Дівчина зазначає, що обожнює ловити на собі погляди оточуючих. Вага її сідниць перевалила вже за 45 кілограмів.

Скрін, відео Instagram Наташа Краун

Вона також показала, як виглядала до того, як зважилася на операцію по збільшенню попи і грудей.

«Don't lie to her. She looked way better before all the excessive surgery(не брешіть їй. Вона виглядала набагато краще до всіх надмірних операцій)", " big facts now she's not even attractive (це очевидно, тепер вона навіть не приваблива)», «I agree she look a damn mess now (я згоден, що вона виглядає чертовски жахливо зараз)», «she look like a fish by the face (вона схожа на рибу обличчям)", - пишуть в коментарях до відео.

Нагадаємо, володарка найбільших сідниць у світі Наташа Краун вивалила свої принади: ледь помістилися на знімку. Принади моделі ледь помістилися на знімку

Як повідомляв портал " Знай.ua", володарка найбільших сідниць у світі Наташа Краун одягла білизну не за розміром і засвітила все: "Ласкаво просимо".

Також " Знай.ua" Анна Богдан пішла війною на Юлю "зайчика" після фальшивого весілля: "Говорила, що Міша сумний зі мною". Анна Богдан взялася за Юлю "зайчика" після її "весілля"