Шоу "Орел і Решка" вже котрий сезон є одним з улюблених проєктів для українців. Можливість побачити багато країн, не встаючи з дивана, а також побудувати маршрут майбутніх подорожей особливо не напружуючись - це ті можливості, які дарує шоу.

Але за шторками ідеальної роботи криється і те, що може коштувати життя. Про таке розповіла підопічна Потапа Мішель Андраде.

Мішель Андраде, фото: Instagram

Популярна співачка і ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни"(Новий канал) зізналася, до чого призвела перевтома.

Нові країни, екстремальні пригоди, незабутні знайомства — все це невід'ємна частина роботи ведучих тревел-шоу "Орел і Решка" на Новому каналі. Як і безсонні ночі, виснажливі перельоти і цілодобові зйомки. Про наслідки перевтоми розповіла співачка і ведуча сезону "Земляни" Michelle Andrade.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Найчастіше, якщо я приходжу на зйомки втомлена, ще можу щось робити. Але іноді буваю настільки без сил, що коли посміхаюся, трясуться губи. Влітку, коли ми вже поверталися зі зйомки, у мене щось сталося з тиском. Прокинулася в літаку від того, що без дихання, - зізналася Мішель. — Відкриваю очі - все темно, я нічого не бачу. І не можу дихати! Подумки почала сама собі говорити: "Дихай! Дихай! Все Буде Добре!" Стало попускати, тільки коли нарешті побачила зірочки в ілюмінаторі."

Мішель Андраде

Тепер ведуча тревел-шоу на Новому каналі завжди бере з собою в дорогу вітаміни, які допомагають її організму справлятися з робочими навантаженнями. А ще навчилася розслаблятися: може послухати музику, відійти на п'ять хвилин, прийти в себе і працювати далі. Кидати "Орел і Решку" Андраде не збирається, адже як би не було важко в поїздках, воно того варте.

Нагадаємо, що підопічна Потапа Мішель Андраде перевірила свій рот на міцність, засунула аж 12.

Раніше ми повідомляли, що улюблениця Потапа Мішель Андраде розповіла про секс з друзями: "Було. Хороший досвід".