Григорій Лепс продовжує тримати навколо себе величезну популярність, іноді несвідомо вдаючись до плачевних історій.

Якось у грудні радянський і російський виконавець опинився в лікарні після госпіталізації. Повідомлялося, що це сталося через проблеми з алкоголем, але Григорій намагався виправдати це немолодим здоров'ям, так як йому вже 59 років.

Григорій Лепс, фото: Instagram

Він розлучився з дружиною в 2021 році після 20 років спільного життя, а зараз користувачі називають його "класичної разведенкой" після публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1,1 мільйона чоловік, де він постав з каре на голові і без верхнього одягу.

"Фрагменти нової фотосесії", - пише Григорій Лепс у публікації.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Зовсім недавно він розповідав про фотосесію, яка тривала цілих 12 годин. Він разом з командою був повністю виснажений, але щасливий, адже знімки робив видатний італійський фотограф Роберто Орланді.

Фото: Григорій Лепс

"Якщо чесно, мені сумно бачити Григорія Вікторовича в такому амплуа. Для мене він залишиться назавжди брутальним і солідним мужиком", "Образ індіанця?", "Думаю вийшло круто!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, розлучення пішло на користь: як Гарік Харламов, Григорій Лепс і Курбан Омаров змінилися після розставання з дружинами

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Лепс на тлі розлучення вирішив "підкотити" до Ані Лорак: "З найкрасивішою..."

Знай.ua писав, Григорій Лепс офіційно розлучився: як ділитимуть з дружиною елітну нерухомість, бізнес і зароблені мільйони