Ярослава Притула, більш відома під псевдонімом Slavia, вже кілька днів відпочиває полетіла на Кубу, в північній частині Карибського моря.

Там, в жаркій країні, з сонечком, нескінченними пляжами і морем виконавиця знайшла максимальний спокій і гарненько відпочила. Вона продовжує публікувати різноманітні фотографії та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 20 тисяч осіб.

Slavia, фото: Instagram

Нещодавно Slavia побувала в будинку-музеї відомого американського письменника Ернеста Хемінгуея, де він написав твір"Старий і море". А зараз вона відобразила прозоре море і місцеві краси, включаючи себе в жовтому купальнику.

"Океан бомбісімо! Колір - космос. Це те, за чим я сюди прилетіла💦🌞 вітряні млини, каяки, катамарани - спробувала все, що було на нашому пляжі🛶 продовження слід... Зі Старим Новим роком!", - пише Slavia.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Slavia, фото: Instagram

"Русалка😻", "Красуня! Ти хоч не сама там? А то викрадуть ще таку красу", "Дивовижна краса", "Найщасливіша! І нехай весь світ почекає!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Slavia опинилася в будинку кумира мільйонів-такий же бородань, Як Дзідзьо: "Все залишилося недоторканним"

Як повідомляв "Знай.ua", Дзідзьо похвалився своїми солодкими пампушками - приберіг спеціально на Різдво: Slavia втратила шикарного кухаря

Знай.ua писав, Slavia замаскувалася, щоб зустріти Новий Рік без Дзідзьо і в чужій країні: "Прекрасний"