Тетяна Песик, яка здобула популярність участю в скетчі "Країна У" і в гумористичному шоу "Ліга сміху" з командою "VIP Тернопіль", любить періодично підкреслювати свою сексуальність і жіночність різними знімками з фотосесій.

Актриса і гумористка викладає фотографії та відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 475 тисяч осіб. І зараз вона здивувала більшість українців, бо постаріла років на 30, але без використання гриму.

Тетяна Песик - фото #6992км982мДержавногоКордону

"Страшна сила макіяжу😱 Дивись, який образ приміряла на себе актриса і гумористка Таня Песик @tanet_vip Сильно змінилася? Поділися думкою під публікацією", - йдеться в профілі ЖВЛ.

Але користувачі в коментарях почали писати, що це не зовсім звичайний макіяж і все ж грим.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Коли вмилася після печерки", "Це вже на паспорт фотографуєш?", "Нічого не змінилося😂", "А якось цифровими технологіями це не можна робити? Шкода псувати таку оксамитову шкіру😮", "А все одно красуня. Красу навіть таким гримом не зіпсуєш", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, захисникам на Сході влаштували запальний мікс: жарти - від "Жіночого кварталу", гітарне соло - від Арсена Мірзояна

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Жіночого кварталу" Тетяна Песик почула від фанатів вічне питання всіх бабусь: "Чому не заміжня?"

Знай.ua писав, старий друг "роздягнув" зірку "Жіночого кварталу" Тетяну Песик заради фото: "Забула поголити ноги"