Марина Боржемська не забуває про те, що є популярним в Україні фітнес-тренером, тому періодично нагадує, що будь-який бажаючий може "напроситися" на тренування, звичайно ж, за якусь суму грошей.

Ведуча" Зважені та щасливі " викладає різні публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 575 тисяч осіб. Цього разу вона вирішила привітати українців зі (Старим) Новим роком і поставити їм просте запитання-чи почали вони 2022 рік так, як запланували собі, бо минуло вже два тижні.

Марина Боржемская, фото: Instagram

"Сьогодні Старий Новий рік, і я вам бажаю провести 2022 так, як ви його заплануєте. Бути щасливими, коханими і натхненними. Щоб поруч були близькі і дорогі люди, а в душі радість і тепло. Щоб ваші серця були відкриті для маленьких і великих пригод. Адже світ відкривається нам, коли ми відкриті для нього. Будьте здорові і бережіть себе", - пише Марина Боржемська в публікації.

Марина Боржемская, фото: Instagram

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Спасибі вам, всього найкращого, та збуваються ваші мрії!❤", "І Вам, Мариночка, нехай цей рік принесе радість, міцне здоров'я і величезне жіноче щастя!", "Спасибі, взаємно!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Марина Боржемська натякнула на різдвяне диво у своїй родині: "Зігріває душу"

Як повідомляв "Знай.ua", Марина Боржемська розповіла, як 2021 змінив її життя після розлучення: "Почала ходити на побачення"

Знай.ua писав, Марина Боржемська попередила українок про наслідки смачних "хотілок" і святкового столу: "Будьте готові до чудес"