Відома українська співачка Злата Огнєвіч поділилася черговими кадрами зі своєї відпустки, яку вона проводить у Занзібарі, що в Африці. Вона неймовірно щаслива нарешті вибратися кудись.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка радує шанувальників новими кадрами, і в останні кілька днів це фото або ролики з теплої країни.

Рік у співачки був дуже насиченим. Спочатку участь і перемога в шоу "Маска", а потім ще й "Холостячка". Часу на відпочинок у неї практично не було, так як доводилося багато зніматися.

Спочатку вона розраховувала, що полетить у відпустку разом зі своїм коханим, якого зустріне на шоу "Холостячка". Однак, так не сталося, і вони з переможцем шоу, Андрієм Задворним розлучилися.

Вона полетіла одна, але не пошкодувала про це, так як насолоджується кожним днем.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

"Просто видихаю 🤍 просто щаслива тут і зараз 🙌 🏾" - сказано в повідомленні під постом. До слова тут вона навіть зустріла свій День народження.

У коментарях користувачі почали писати, що думають про це.

"Яка гарна Злата ☺❤️";

"КАЗОЧКА...ДІВЧАТКО..ВЕЛИЧЕЗНИЙ..Щастя 😘 !!!";

"Злата зі Старим Новим роком Вас! Будьте щасливі!💖💖💖";

"Супер звичайно.Але наскільки все це було б радісніше, якби було з ким розділити свій захват і щастя від подорожі.Я знаю про що кажу, тому що подорожувала з коханим чоловіком(його більше немає в цьому світі) і потім їздила одна.Це зовсім різні відчуття.Коли є спільна радість, як приємно нею ділитися і відчувати і обговорювати різні моменти поїздок і подорожей.Я цього бажаю Златі, помандрувати по світу не одній, а з коханою людиною".

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадавши, Златі Огнєвіч-36: від переїзду до Києва і успіху на Євробаченні, до не взаємної любові на "Холостячці"

Раніше повідомлялося, що знову закохана? Злата Огнєвіч під боком у колишнього Ані Лорак Мурата розцвіла з букетом троянд

Також, Злата Огнєвіч ніжно "зчепилася" з красунею після невдачі на "Холостячці": замінить і Тарапату, і Шевченка