Відома співачка Ані Лорак (Кароліна) вже багато років живе на території Російської Федерації і не збирається повертатися в Україну, де народилася і виросла.

Все через скандальні рішення, прийняті на тлі окупації українського півострова Криму і війни в Донецькій, Луганській областях. Тим не менш, Лорак вирішила відкрити завісу мовчання, порадувавши відданих фанатів в Одесі, в 2021 році, двома концертами.

Ані Лорак, фото: Instagram

Як тільки вона усвідомила, що нічого кримінального проти неї не було скоєно, Ані Лорак анонсувала український тур з ще формується графіком. Вже можна придбати квитки в Запоріжжі, Харків, Херсон.

"Дорогі мої, з нетерпінням чекаю зустрічі з вами❤️ #ШоуTheBestUkraine, скоро! До зустрічі💥", - пише вона в новій публікації.

Але вона відразу ж отримала невеликий, але дуже різкий коментар від відомого українського телеведучого Ігоря Кондратюка. Під анонсом він придумав свою назву туру.

"Хв*йда-тур", - написав він під публікацією.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Ігор Кондратюк, скріншот: Facebook

І це не єдиний вислів у бік Ані Лорак. Якось раніше Кондратюк заявляв, що артистка є яскравою ілюстрацією талановитою дівчиною, але з маленькою кількістю мізків.

Нагадаємо, дочка Ані Лорак вразила екзотичною зовнішністю, копія Мурата: "Виросте - її оттюнингуют"

Як повідомляв "Знай.ua", наречена колишнього Ані Лорак Мурата викотила свої диньки на екзотичному пляжі - купальник мало не лопнув

Знай.ua писав, повертається в Україну? Лорак вбралася в дірявий одяг і зважилася на важкий крок