Дружина гравця луганської Зорі Олега Данченка Вікторія загинула в результаті ДТП. Смертельна аварія трапилася на трасі Київ – Одеса.

Як зазначається, тіло жінки змогли дістати з автомобіля лише за допомогою рятувальників, які оперативно прибули на місце події, пише Сегодня. Спорт.

ДТП з дружиною українського футболіста трапилася сьогодні вдень, 14 січня. Додається, що автомобіль Mercedes, за кермом якого перебувала Вікторія, врізався в сріблясту KIA, далі він зачепив евакуатор і відлетів у відбійник.

Вікторія і Олег Данченко, фото: Інстаграм

Вікторія Данченко, фото: Інстаграм

Популярні новини зараз

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Оскільки автомобіль перетворився на купу металолому, у мережі припускають, що він летів з чималою швидкістю. Тіло загиблої вдалося витягти тільки рятувальникам за допомогою спеціальних інструментів, повідомляє Telegram-канал Київ INFO.

У своєму Інстаграмі, як зазначає джерело, дівчина полюбляла виставляти фотографії свого автомобіля і нерідко знімала відео за кермом, демонструючи зокрема перевищення швидкості. Автомобіль, в якому розбилася Вікторія, належав її чоловікові.

Відомо, що молоді люди Олег і Вікторія одружилися в липні 2020 року. Раніше ж дівчина зустрічалася з іншим українським футболістом Владленом Юрченком.

Вікторія Данченко, фото: Інстаграм

ДТП за участю Вікторії Данченко, фото: ДСНС

Нагадаємо, померла мама Сергія Захарова, який загинув в ДТП по вині Михайла Єфремова: здоров'я різко погіршилося після похорону. Сергій Захаров до своєї смерті регулярно відвідував маму та у всьому допомагав їй

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кріштіану Роналду приголомшив фанатів раптовим рішенням: "Час на відпочинок". Фанати легендарного футболіста не знають куди тепер подітися

Також "Знай.ua" писав, Реал в жорсткій сутичці обіграв Барселону у півфіналі Суперкубка Іспанії: тричі виходив вперед. Обидві команди влаштували неймовірно сильну гру, намагаючись вирвати один у одного перемогу