Відома виконавиця Тоня Матвієнко завжди ділиться з українцями різними подіями зі свого життя. Це можуть бути і записи з концертів, прогулянки з дітьми, любов з Арсеном Мірзояном.

Іноді артистка повертається до минулих років, демонструючи архівні знімки на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 95 тисяч осіб.

Скрін, Instagram Матвієнко

Цього разу вона записала на відео момент, як розповідає Ніні про заздалегідь приготований сюрприз. Але не своїй матері, а 6-річній дитині-дочці, у якої в суботу, 15 січня, День Народження.

"Ми хочемо тобі про сюрприз розповісти, ставай тут. Знаєш який сюрприз, який подарунок тобі на День Народження? Ми сьогодні летимо: 1 варіант-куди ти хотіла, в Карпати, в Україну кудись і в Єгипет", - каже їй Антоніна.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показати ще

Дівчинка відразу ж вгадала, що батьки приготували їй відпочинок в Єгипті.

Тоня Матвієнко, фото з Instagram

"Вау! Це ж треба! Мала любить море", "Тонечка, Арсен, вітаю Вас з народженням дивовижної Ніночки", "Кайфоніть там на сонечку😊", "Боже, яка хороша:) хорошої подорожі вам, дорогі", "Так ви в Карпатах вже були, навіщо цей цирк", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко обняла Арсена Мірзояна і з сумом в очах попрощалася: "Вдячний"

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко та Ольга Сумська затягли чоловіків колядувати високо в гори: "У нас таке не продають"

Знай.ua писав, колишня дружина Арсена Мірзояна виставила напоказ голу інтимну частину тіла, спокусила краще Тоні Матвієнко