Відома українська актриса Ольга Сумська одягла хустку та серед засніжених Карпат привітала українців зі святом Меланки та Василя.
Ольга Сумська має чимало шанувальників, саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео, новинами з творчого та особистого життя, або ж корисними порадами на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею пильно стежить понад 700 тисяч осіб.
Зірка разом з родиною відправилася на відпочинок до Карпат. Тут родина Сумської сфотографувалася серед засніженого лісу та привітала всіх зі святами.

Фото зі сторінки Ольги Сумської

На опублікованих кадрах Ольга Сумська позувала разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком та донькою Анною. Актриса одягла стильний чорний пуховик, а на голову пов'язала традиційну українську хустку.

Фото зі сторінки Ольги Сумської

"Зі святом Меланки та Василя, друзі!✋🏻🎄❄️Краса Яремче заворожила знову своєю величчю !Наче сама Снігова королева подарувала нам ці прекрасні зимові краєвиди, річку Прут у кришталевій імлі, чисте повітря, білосніжну поляну Кохання, джерельну воду…Обожнюю!", - зазначила Ольга Сумська.

Нагадаємо, 55-річна Ольга Сумська отримала одразу дві палки вночі: "Нам сюди, доця". Ольга Сумська з чоловіком і дочкою опинилася в Буковелі, щоб покататися на лижах і відпочити в Різдво

Також Знай писав, Ольга Сумська похизувалася своїми вміннями, вразила навіть доньку: "Справжня насолода". Ольга Сумська посеред засніжених гір показала улюблені розваги

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Раніше Знай писав, Ольга Сумська зізналася, чому Віталій Борисюк відправився спати окремо від неї: "Вперше за 10 років". Ольга Сумська видала, чому їй довелося жити з Віталією Борисюком у різних номерах