Телеведучий Володимир Остапчук провів дуже насичені новорічно-різдвяні вихідні разом з дружиною Христиною.

Ще до цього вони разом літали до Франції, а перед Новим роком опинилися в Карпатах. Але, тим не менш, не зупинилися надовго на українському курорті. Про це стало відомо, завдяки публікаціям відомого шоумена на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб.

Вова Остапчук, фото з Instagram

Фотографіями та відео ділилася і Христина. Вони побували в Куршевелі, сфотографувалися біля ресторану Le Chalet de Pierres і захотіли ще подібних канікул.

"Насміялися від душі, смачно їли, випивали глінтвейн і грали в UNO, хлопці накаталися, загалом все перезарядилися, можна тепер повертатися в робочий режим! Друзі, куди і коли повторимо?", - пише красуня в публікації.

Остапчук з дружиною, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Повторимо все дуже скоро❤️ любимо вас🥰", "Яка ви стильна😍", "Нехай енергія гір, це повітря, ця казкова краса надихає вас до наступної відпустки", "Класні👏", "Такі чудові😍", "Красиві такі всі🔥", "Добрий день, звідки ця дублянка?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Остапчук зізнався, що не може дозволити собі Буковель і повіз дружину до Франції: "Розкіш для перших осіб країни"

Як повідомляв "Знай.ua", Вову Остапчука вдарили струмом і нагодували олів'є зі штучної руки - так навіть у в'язницях не катують: "звичайна історія"

Знай.ua писав, Вова Остапчук здався з набряклим обличчям після новорічної вечірки: "Ось що значить по райдеру Полякової поїсти"