Катерина Осадча показала як відпочиває в Таїланді. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Осадча є популярною українська журналістка і телеведучою, яка відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". На її соціальній мережі в Instagram, на яку підписано 1,7 мільйона чоловік, телеведуча ділиться різноманітними подробицями особистого життя і кар'єри. Фолловери лайкають і коментують кожен її пост.

Скрін, Instagram Осадча

На початку січня українська телеведуча поїхала разом з сім'єю на відпочинок в Таїланд і демонструє ряд фотографій з туристичного Пхукета.

Зокрема, 14 Січня дівчина опублікувала три фотографії на тлі величезних каменів і Андаманського моря Індійського океану.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Кращі декорації для Старого Нового року 😅 за ялинкою не сумую😂", - повідомила вона.

Нагадаємо, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, до кого її ревнував Олександр Еллерт і зраджував їй: "Саша позбавив мене невинності"

Також Знай писав, Ксенія Мішина скористалася магією, щоб знайти заміну Олександру Еллерту: "майбутня любов". Українська актриса показала, як проводить вільний час після Нового року

Раніше Знай повідомляв, Ксенія Мішина відверто про виховання сина, зведеного брата і Пригоди в психлікарні: "нехай мене колють"

Нагадавши, Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.