Наречена Мурата Налчаджіоглу різко відповіла своїм критикам. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Нова кохана колишнього чоловіка Ані Лорак Лілія має досить значну армію шанувальників в Instagram. На її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram 14,4 тисячі фоловерів, який активно лайкають і коментують її пост. Як відомо, у вересні цього року Мурат зробив своїй дівчині пропозицію, що привернуло. Примітно, що сама Лілія дуже схожа на Ані Лорак.

Як відомо, відносини з турецьким бізнесменом викликало безліч чуток і їдких слів. 15 Січня дівчина опублікувала пост, в якому розповіла про дурні коментарі людей, які цікавляться чужим життям.

"Люди на моїй сторінці діляться на 2 типи: 1 - на тих хто створює своє життя ✨ 2-і на тих, хто її коментує Смешно смішно спостерігати за тим, як хтось намагається вгадати, що ж насправді відбувається в чужому житті, і висувають свої варіанти😂 😂 😂. Хочеться просто побажати Вам великого щастя і зайнятися собою і своїм життям 👆 🏻 може бути тоді вона стане цікавіше і у вас не будете часу на чуже життя і дурні коментарі 😉", - повідомила вона.

Нагадаємо, колишня зірка фільмів для дорослих Адель Асанті з "Холостяка-11" виходить заміж, поки Злата Огневич залишається зовсім одна

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Як повідомляв " Знай.ua", Екс-зірка кіно для дорослих Саша Грей приготувала український борщ і розповіла про його унікальність: їдять по всьому світу

Знай.ІА писав, Екс-зірка кіно для дорослих на "Холостяку" розкрила рецепт ідеальних відносин: "Буде шліфувати йому..."