Володимир Зеленський підтримав українського тренера після звільнення його з ФК "Дженоа". Відповідний пост з'явився на офіційній Фейсбук-сторінці українського президента.

Український президент зазначив, що не тільки вся Україна, а й Європа знає про тренерські здібності Андрія Шевченка, натякаючи на успіхи національної збірної Євро-2020. Також Володимир Зеленський закликав українського тренера приїжджати на батьківщину.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

"Андрій Миколайович, Шева. Не лише вся наша країна, а й уся Європа знає, на яку гру здатна команда під твоїм керівництвом. Тому нехай це буде лише «перший клубний млинець нанівець» на початку великої кар'єри великого тренера. Віримо – не зламаєшся, знаємо, що станеш іще кращим! І головне. Найсильніше тебе люблять в Україні. Тому повертайся працювати додому…", - повідомив він.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Як відомо, 15 січня колишнього українського нападника і тренера збірної України звільнили з футбольного клубу "Дженоа". При цьому звільнення сталося раптовим, так як кілька днів тому керівники ФК прийняли рішення не звільняти колишнього спортсмена, вирішивши дати йому шанс в 1/8 Кубка Італії, проти Мілана. "Дженоа" програла з рахунком 1:3.

Андрій Шевченко, фото: Instagram

Раніше повідомляли, Валерію Лобановському виповнилося б 83 роки: яким було життя легендарного тренера "Динамо".

Як повідомляв Знай.иа, "Тепер постійно з відкритим ротом буде": Валерій Леонтьєв зустрів Новий рік з Бараком Обамою?.

Нагадаємо, героїчні паралімпійці, перемоги Усика і Ломаченка, 1/4 Євро-2020: чим запам'яталися українські спортсмени в році, що минає