Східна частина США і Японія постраждала від цунамі. Про це повідомляє портал BBC.

На острові Тонга почалося виверження вулкана, і спровокувало появу цунамі. Японія попередила про хвилі висотою до трьох метрів, а хвилі висотою 1,2 метра обрушилися на південь країни. США попередили про сильні течії і хвилі в районі трьох метро, а також про затоплення прибережних районів.

Найгірша ситуація на острові Тонга. Деякі райони, які знаходяться в шістдесяти п'яти кілометрів на південь від виверження, покриті попелом і не мають електрику.

Однак для деяких людей стихійне лихо далеко не привід для припинення тренувань. У мережі з'явилося відео, як місцевий японський спортсмен б'є нещасну пальму, до тих пір поки берег, на якому він займався, не затопило хвилями.

Популярні новини зараз

"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

На відео можна побачити, що хлопець ймовірно готувався до такої негоди, так як одягнув захисний жилет. У самий останній момент чоловік піднімає руки в очікуванні водного перешкоди.

Як повідомляв Знай.uа, удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою.

Також Знай писав, у Києві через снігопад заборонять в'їзд машин: на столицю насувається сильна хуртовина. У Києві очікується снігопад, тому вводять певні обмеження

Раніше повідомляв Знай, вітер вщухне, але ненадовго: синоптик Наталка Діденко спрогнозувала погоду на вихідні після Старого Нового року