Максим Тарапата, звичайно ж, найбільш яскравий учасник другого сезону "Холостячки" зі Златою Огнєвіч.

В ході романтичного шоу він не домігся розташування Злати Огнєвіч, але згодом, після виключення камер, опинився поруч з нею у важку хвилину через те, що вона була розбита. Андрій Задворний втратив до неї почуття, а Макс показав себе з дуже хорошого боку. Але час іде. Андрій Задворний, Роман Свечкоренко вже знайшли собі другу половинку, Злата Огнєвіч ще одна, але ось Тарапате несподівано зробили пропозицію.

Максим Тарапата. Фото: ТСН
Максим Тарапата. Фото: ТСН

Не чоловік, а відома блогерка Інна Скиданюк встала перед ним на коліно, а Максим, не дивлячись в її бік, дивується на камеру.

"Вже завтра випуск об 11:00 з покровителем жіночих сердець і учасником шоу "Холостячка" @tarmaks🌹", - пише красуня в публікації.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Макс Тарапата, фото: Instagram

"Ось він 21 століття, де дівчата роблять пропозиції чоловікам🔥", "Чекаємо з нетерпінням", "Ось це буде супер", "Ти пропонуєш руку і серце Максу?", - пишуть користувачі в коментарях.

А перед цим Інна ділилася кумедним відео. Поки він сидів на балконі і намагався їсти шоколадну пасту, вона стояла позаду, обтирала його руками і говорила, наскільки він розумний дядько.

Нагадаємо, відкинутий Златою Огнєвіч Максим Тарапата знайшов розраду в обіймах кучерявої красуні: "Я балдію"

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Задворний "розцвів" після невдачі з "Холостячкою" Златою Огнєвіч і розкрив потаємні бажання: "Нерозумно"

Знай.ua писав, Злате Огнєвіч - 36: від переїзду до Києва і успіху на Євробаченні, до не взаємної любові на "Холостячці"