Російський фігурист виступив на Чемпіонаті Європи під музику від чудового століття. Відповідний пост з'явився на Тікток-сторінці.

Марк Кондратюк продемонстрував свою програму в дебютному для себе чемпіонаті. Під час виступу молодого спортсмена можна було почути кілька музичних уривків "Величне століття. Імперія Кесем".

Примітно, що хлопець виграв чемпіонат. За його словами, він не сильно нервував і зрозумів що все буде нормально після шести перших стрибків. Проте він зазначив, що можливо не в найкращій формі.

"Це було несподівано. Я просто сподівався потрапити в трійку. На чемпіонаті Росії у мене були такі ж надії. Сталося диво! Здорово, що мені вдалося виступити на більш високому рівні, ніж раніше. Дуже вдячний своєму тренеру Світлані Володимирівні Соколовській і всій тренерській групі", - повідомив Марк Кондратюк.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Проте виступ відзначили не тільки любителі фігурного катання, а й серіалу. Зокрема, на тікток-порталі _svistoman блогер прокоментував програму Кондратюка.

Нагадаємо, ексфутболіста "Динамо" Артема Мілевського обламала дівчина, не впізнала легенду - "Ви відомий хтось?"

Також ми повідомляли, що телеведучі "перемили кістки" першій ракетці світу Новаку Джоковичу, думаючи, що ефір закінчився.

Також портал Znaj.ua повідомляв, що Кріштіану Роналду визнали найкращим бомбардиром за всю історію.