16 січня на 44-му році життя помер Іван Рудаков. Про це повідомляє портал Комсомольська правда.

Чоловік помер у реанімації 57-ї московської лікарні від наслідків ковіда. Чоловік популярний за серіалами" Медіум"," шукач", а також" Кухня", де він зіграв роль байкера Стаса Титова на прізвисько"Поршень". Після його загибелі вийдуть шість проектів-новий сезон "медіума"," Курча смажене"," СРСР " та інші.

Чоловік переніс коронавірус цього літа і незважаючи на те, що одужав, відчув ускладнення на серці. У січні 2022 року Івана Рудакова доставили в реанімацію московської лікарні. Батько актора Олексій звернувся до людей.

"Просимо ваших молитов про одужання нашого сина Ванечки, який зараз перебуває в реанімації 57 лікарні у вкрай важкому стані. На ШВЛ, поки без свідомості. Проблеми з серцем і з легенями. Наслідки ковіда, який він переніс цього літа. Становище вкрай важке, але ми віримо, що загальними молитвами повернемо Ваню до життя!",- повідомив він.

Раніше ми повідомляли, що порожній трактор їздив по колу з тілом водія на даху. Подія сталася в місті Самара Російської Федерації і потрапила на відео. Місцеві правоохоронці зайнялися розслідуванням даного злочину.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Також ми повідомляли підприємці незаконно захоплюють місця для своїх авто в центрі Києва. Власники магазинів, ресторанів і приватних закладів незаконно захоплюють частину місць столичного паркування. Підприємці позначають» свої " місця дорожніми конусами, фішками, ланцюгами і табличками «тільки для клієнтів».

Знай.uа писав, це новорічне диво? Десятки українців застрягли в Єгипті, людей виганяють з готелю-навіть крики не допомагають.